Een wereldreiziger/fietser vertelt… 

Velen dromen ervan maar weinigen doen het ook echt: voor een onbepaalde periode alle zekerheden op de helling zetten, de deur achter zich dichttrekken en op reis gaan zonder een vaste route of een welomlijnd plan.

Met deze zin begint het voorwoord van mijn eerste debuut ‘Sp(r)aakmakende verhalen over Azië’.  Het boek is geen reisgids geworden, maar eerder een bundeling van kleurrijke foto’s met elk een eigen verhaal. In 240 bladzijden komen acht landen aan bod: Sumatra, Java, Bali, Lombok, Flores, Sulawesi, Laos en Cambodja. In mijn verhalen observeer ik wat ik om me heen zie en bekijk ik die soms vreemde wereld vanuit mijn Westerse leefwereld. Het is een boek dat tot nadenken stemt, maar die vooral (althans dat hoop ik) een inspiratiebron mag zijn voor eenieder die durft weg te dromen om uiteindelijk zelf een andere weg in te slaan…

Het boek met hardcover telt 240 bladzijden en bevat meer honderd kleurrijke foto’s. Dit schitterend foto- en verhalenboek kan je aanschaffen voor de prijs van 29 euro. Bestellen kan via glewyllie@gmail.com

Ik wens eenieder alvast veel reis- en leesplezier met deel 1.

Grégory Lewyllie – 0467 01 91 20 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *